Servicii

Te-ai intrebat vreodata  ,De ce sa alegi serviciile unui designer de interior  direct dintr-un  showroom  de prezentare?

In primul rand, acesta te va scapa de timpul ( care este cel mai important in perioada in care traim)  pentru documentare, cautare si numeroase vizite prin magazine

Va implementa schita sau proiectul 3D cu ajutorul caruia vei vizualiza amenajarea intr-un mod realist: realizarea de spatii unitare si functionale, te va consulta pentru toate materialele si finisajele in functie de bugetul alocat.

Iti va preda toate fisele tehnice – proiectare bai,aranjarea placilor ceramice – pentru ca proiectul sa fie implementat cu usurinta de executanti.

Schitele pentru mobilierul propus , variant cromatica si nu in ultimul rand accesoriile care vor fi alese in functie de conceptul si stilul ales, iar functionalitatea si esteticul vor fi punctele forte pentru viitorul proiect.

motiv-grafic2

Realizare proiect design

Realizarea unui proiect de design interior se obtine prin parcurgerea mai multor etape, foarte bine determinate , de aceea  compania noastra asigura consiliera clientilor ,in vederea obtinerii unui spatiu unitar si personalizat.

Astfel, consilierii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra pe intregul parcurs al amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei, oferind solutii estetice si functionale, recomandand cele mai bune produse pentru locuinta dumneavoastra, impreuna cu:

  • discutii preliminare in vederea determinarii stilului de amenajare, a necesitatilor si preferintelor beneficiarului, variante schita/proiect

  • analizarea cerintelor si necesitatilor clientului si integrarea acestora in variantele preliminare de design interior

  • dezvoltarea si prezentarea Variantei Finale de Design Interior; prezentarea de materiale, produse, piese de mobilier,obiecte sanitare si electrocasnice, si decoratiuni interioare

  • urmarirea (sau realizarea) proiectului si predarea acestuia la cheie!

Conceptul de proiectare

Proiectarea reprezinta o activitate foarte complexa, ce are la baza imbinarea perfecta a elementelor estetice, cu cele strict legate de stiinta designului interior; in vederea obtinerii unor spatii unitare, functionale si mai ales personalizate.

Designerul de interior este cel ce face lucrurile sa se intample; cel ce transforma o schita  in realitate ; analizand clientul, stilul de viata si nevoie acestuia; formuland concepte preliminare de proiectare;  integrand concluziile prin cunostiintele sale de design interior; dezvoltand si prezentand recomandarile finale; oferind solutii tehnice pentru realizarea proiectului; gasind materialele necesare pentru transformarea acestuia in realizate.

Proiectul de design este foarte util in momentul in care se doreste amenajarea unui spatiu, aducand o serie de beneficii, dintre care:

  • realizarea unor spatii unitare, functioanale, cu caracteristici estetice deosebite

  • vizualizarea spatiului amenajat, chiar inainte de inceperea lucrarilor

  • estimarea unui buget pentru executarea lucrarii

  • castigarea de timp si reducerea cheltuielilor.

 

Share it, if you like it: Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0