motiv-grafic2

     Fiecare spatiu, fiecare colt al casei este de fapt un mic univers si reflecta o parte din modul de viata, din personalitatea noastra. Chiar si obiectelor simple, utilitare sau decorative le putem face sa reflecte personalitatea noastra. Ele sunt ceea ce ne reprezinta. Important este sa stim ce si cum sa alegem din multitudinea de oferte existente in materie de amenajari interior. Nimic nu trebuie lasat la intamplare. Detaliile trebuiesc atent studiate si rezolvate pentru pastrarea echilibrului si unitatii intregului ansamblu.

Cine suntem noi ?

Suntem designeri de interior inspirati care consideram ca orice zi iti poate aduce un plus de buna dispozitie intr-un ambient cu un design reusit. Atelierul nostru de design a fost creeat cu scopul de a oferi clientilor nostri o gama larga de servicii de la consultanta in design, proiectare de arhitectura, pana la executie: alegerea si ofertarea pieselor de mobilier, corpurilor de iluminat si a finisajelor. Oferim idei de amenajare care genereaza un impact pozitiv asupra clientilor nostri.

     Cu fantezie, amenajam camere agreabile, ambiante expresive, chiar si cu putine piese de mobilier. Important este ca alaturi de toate elementele de design interior, culoarea, lumina si vegetatia sa constituie factori esentiali pentru inchegarea unei atmosfere atragatoare. Fiecare dintre noi percepe instantaneu forma, lumina si culoarea unui spatiu sau a unor obiecte din acel spatiu. Toate elementele auxiliare mobilierului ( perdele, covoare,tapiterii, lampi, tablouri,etc) sunt dependente de culoare si lumina.
Lumina le poate pune in valoare, iar gama coloristica depinde tot de calitatile luminii.

     Aceste elemente auxiliare au calitati functionale, dar si estetice. Rolul lor este foarte important in amenajarea interioara, astfel incat selectarea lor trebuie realizata cu discernamant si cu aceeasi atentie ca si in cazul pieselor importante de mobilier. Textura materialului, rezistenta, culoarea, sunt detalii de care nu trebuie sa uitam, daca vrem sa facem o alegere buna.

     Despre amenajarile de interior de calitate se pot spune multe, dar nu ne-am pus in gand sa te plictisim cu multa filosofie, asa ca te lasam sa vezi, sa vibrezi alaturi de tot ceae ce am realizat, iar daca ceva ti-a placut, vizitatorule, nu ezita sa ne suni sau sa ne scrii. Iti promitem consiliere de cea mai buna calitate in tot ceea ce vrei sa realizezi in materie de design interior. Din nou, iti promitem ca totul va iesi asa cum iti doresti si – mai mult decat atat – va fi unic si reprezentativ pentru tine si te va face sa te simti bine acasa….

Si stii bine ca nicaieri nu-i ca acasa….