motiv-grafic2

     Fiecare spatiu, fiecare colt al casei este de fapt un mic univers si reflecta o parte din modul de viata, din personalitatea noastra. Chiar si obiectelor simple, utilitare sau decorative le putem face sa reflecte personalitatea noastra. Ele sunt ceea ce ne reprezinta. Important este sa stim ce si cum sa alegem din multitudinea de oferte existente in materie de amenajari interior. Nimic nu trebuie lasat la intamplare. Detaliile trebuiesc atent studiate si rezolvate pentru pastrarea echilibrului si unitatii intregului ansamblu.

     Cu fantezie, amenajam camere agreabile, ambiante expresive, chiar si cu putine piese de mobilier. Important este ca alaturi de toate elementele de design interior, culoarea, lumina si vegetatia sa constituie factori esentiali pentru inchegarea unei atmosfere atragatoare. Fiecare dintre noi percepe instantaneu forma, lumina si culoarea unui spatiu sau a unor obiecte din acel spatiu. Toate elementele auxiliare mobilierului ( perdele, covoare,tapiterii, lampi, tablouri,etc) sunt dependente de culoare si lumina.
Lumina le poate pune in valoare, iar gama coloristica depinde tot de calitatile luminii.

     Aceste elemente auxiliare au calitati functionale, dar si estetice. Rolul lor este foarte important in amenajarea interioara, astfel incat selectarea lor trebuie realizata cu discernamant si cu aceeasi atentie ca si in cazul pieselor importante de mobilier. Textura materialului, rezistenta, culoarea, sunt detalii de care nu trebuie sa uitam, daca vrem sa facem o alegere buna.

     Despre amenajarile de interior de calitate se pot spune multe, dar nu ne-am pus in gand sa te plictisim cu multa filosofie, asa ca te lasam sa vezi, sa vibrezi alaturi de tot ceae ce am realizat, iar daca ceva ti-a placut, vizitatorule, nu ezita sa ne suni sau sa ne scrii. Iti promitem consiliere de cea mai buna calitate in tot ceea ce vrei sa realizezi in materie de design interior. Din nou, iti promitem ca totul va iesi asa cum iti doresti si – mai mult decat atat – va fi unic si reprezentativ pentru tine si te va face sa te simti bine acasa….

Si stii bine ca nicaieri nu-i ca acasa….

motiv-grafic2

Share it, if you like it: Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter